vs.

A.E.P.A.B. CATALUNYA 65
UNO AMICS 77

PARCIALS: (12-26)(21-20)(15-12)(17-19)
ANOTADORS: Figols(11), Oswald Jr(4), Albert(11), Marcos(14), Borja(22), Oswald(2), Saez(-), Jordi(13), Jaume(-).

Nova, important i contundent visctória de l’UNO AMICS WEEK END. Nova perquè ja en portem 3 de seguides, important perquè ens obre les portes de poder quedar quarts i fins i tot tercers i finalment contundent perquè l’equip no va donar opcions de victoria en cap moment a un A.E.P.A.B. que presentava, amb diferencia, el millor equip dels darrers anys.

El partit va estar marcat en tot moment per dos factors: l’encert de l’UNO que va aconseguir percentatges de tir dificilment repetibles i el factor Borja. En Borja, que va jugar el 40 minuts, va dominar completament el partit aportant rebots, taps, direcció de joc i punts.

El partit va començar de manera dubitativa, amb moles dubtes per part de l’UNO que veia com l’A.E.PA.B. presentava un molt bon equip amb un joc interior d’alçada i qualitat i un bon joc interior. Però va ser en el minut 5 de partit quan tot va canviar i l’UNO va posar a mostrar tot el seu arsenal ofensiu aconseguint 20 punts en 5′ gracies a 4 triples, 2 d’Albert i 2 de Borja, i a diverses cistelles en contratac.

El principi del segon quart es desenvolupava igual que el final de primer amb un aclaparador domini de l’UNO a base de triples i contratacs, destacar els 3 triples consecutius de Marcos. El resultat va arribar a ser de 21-41 en el minut 26 i l’UNO va començar a relaxar-se perdent pilotes en contratacs fàcils i permeten cistelles fàcils del equip rival. Es va arribar al descans amb un 33-46, que no reflexiva el clar domini del UNO.

La segona part va ser molt diferent, va ser un partit més lent, més d’ofici per part del dos equips i aquí l’A.E.P.A.B va aconseguir reduïr diferències fins als 7 punts en el minut 32 gràcies al seu domini en el joc interior i en especial del seu número 44. Però l’UNO a base de forta defensa i paciència i encert en atac va aconseguir un parcial de 12-0 que va trencar el partit tornant a assolir una diferència de 19 punts en el marcador.

Espectacular partit de l’UNO amb un Borja excepcional i perfectament acompanyat per tot l’equip, però en especial per Jordi, Albert, Marcos i Marc.