vs.

UNO AMICS 84
VETERANTS UESC “3” 66

PARCIALS: (24-15)(15-11)(20-14)(25-26)
ANOTADORS: Figols(28), Albert(6), David(8), Txetxi(8), Oswald(6), Pedro(20), Saez(4), Jaume(4).

El campió intractable. Tot i tenir la primera posició de la fase regular a la butxaca, l’UNO-AMICS no es va deixar sorpendre per uns VETERANS UESC 3 que només es van presentar amb 5 jugadors.

El partit va començar tard i sense taula (s’hi van posar Txetxi d’anotador i Jaume de crono), però tot i així, l’equip va saber-se imposar des d’un inici, i ràpidament va agafar avantatge en el marcador, que al final del primer quart era de 24-15.

En el segon quart, l’avantatge es va incrementar a 18 punts, però una gran empanada de joc, amb 2 camps enrere i 2 pèrdues de pilota consecutives, sumant-li un bot de pilota al peu d’Albert, va fer que VETERANS s’acostéssin en el marcador. Per sort, el joc ofensiu del rival tampoc era gaire millor, i al descans s’arribava amb un avantatge de 13 punts (39-26).

Els dos últims quarts no van ser gaire diferents. Destacar el grans joc de Marc Figols (28 punts) i Pedro (20 punts), que s’estan convertint en els màxims exponents en atac de l’UNO, i l’espectacle sempre a càrrec de Josep Saez, amb un llançament espctacular des de 5m al centre de la zona, amb finta inclosa deixant clavat al seu defensor. El màxim avantatge va ser de 22 punts al minut 9 del quart quart (80-58), però la victòria fanal va ser per 18 punts.