vs.

HOSTAFRANCHS 62
UNO AMICS 77

PARCIALS: (12-24)(14-13)(22-23)(14-17)
ANOTADORS: Figols(13), Albert(13), Raul(4), Marc(13), Oswald(10), Pedro(21), Saez(1), Jaume(2).

UNO-AMICS LIDERS. En el partit que decidia el liderat amb HOSTAFRANCHS, l’Uno no es va arronsar i va jugar un esplèndit partit. L’equip va saber imposar el seu joc des de l’inici. Amb un plantejament defensiu en zona 3-2 i un bon encert en atac, s’arribava a la fi del primer quart amb un avantatge de 12 punts (12-24).

A l’inici del segon quart, l’equip local va començar a remontar posaant-se en individual, pero l’Uno va saber reaccionar. Al final del quart es mantenia l’avantatge en 11 punts.

El tercer quart va ser el més igualat de tots. L’intercanvi de cistelles era constant, tot i que al final del quart el parcial va ser favorable a l’Uno per 1 punt (22-23). A l’ultim quart s’arribava novament amb avantatge de 12 punts (48-60).

A l’últim quart, tot i que haviem anat per davant tot el partit, estava tot per decidir. Hostafranchs va sortir a remuntar amb una defensa pressionant molt intensa, que va provocar que l’arbitre ens xiulés més faltes a favor. Aquest fet va fer que en el minut 5 per protestes arbitrals, Hostafranchs va ser castigat amb 4 faltes tècniques. Amb els tirs lliures l’Uno es va posar 21 punts a dalt i allà es va acabar el partit. El resultat al final del partit: 62-77.

Grandíssim partit de Pedro amb 21 punts, i un grapat de taps i rebots. Triple doble segur.