vs.

MONTCADA PROMESES 51
UNO AMICS 55

PARCIALS: (12-12)(14-13)(11-18)(14-12)
ANOTADORS: Albert(4), Txetxi(2), Marcos(6), Oswald(-), Pedro(19), Saez(-), Alex(4), Jaume(1), Borja(19).

Pavelló Bac de Roda, 26/05/2008.

Excel·lent partit de l’UNO-AMICS, que aconsegueix la seva dotzena victòria i consegueix així finalitzar la segona fase amb 12-4 (i el més important: cap equip ha aconseguit quanyar-nos dues vegades).

El primer quart es va mostrar molt igualat. Els MONTCADA basaven el seu joc amb els jugadors interiors (sobretot el nº15 que aconseguia 9 punts en aquest quart). Per la seva part, l’UNO que no estava fi en el tir exterior, també intentava carregar el seu joc en els jugadors alts Pedro i Borja. Al final del quart, la igualtat era màxima (12-12).

El segon quart va començar amb un 6-0 local que donava ales als MONTCADA, però ràpidament els del Clot remuntaven amb un 0-7, que girava la truita en el marcador. La igualtat seguia en el marcador, el seu nº15 seguia fent mal, però el nostre (Pedro) també. Al final del quart cap equip aconseguia marxar en el marcador, i s’anava al descans 1 punt per sota (26-25).

En el tercer quart el nº15 dels MONTCADA seguia cosint-nos a punts (9 més en aquest quart). El tir exterior de l’UNO seguia sense entrar, però Borja es mostrava molt inspirat en les penetracions. La igualtat es mantenia en el marcador, però en l’últim minut del quart va passar un fet que va marcar el desenvolupament del partit. L’àrbitre ja feia estona que se li pujava la mosca al nas per protestes reiterades dels dos equips, però qui va pagar els plats trencats va ser el nº4 dels MONTCADA (S.Juan) que li van xiular tècnica i desqualificant per un atac d’ira en protestar una falta sobre Pedro. El resultat 4 tirs lliures i possessió per l’UNO, que ho aprofitava per encarrilar el derrer quart del partit 6 punts amunt (37-43).

Tot i això, els MONTCADA no deixaven el partit per perdut i en el derrer quart, seguien apropant-se amb el seu nº15 inspiradíssim (A.Orenes que acabaria el partit amb 27 punts). Per part de l’UNO, Pedro seguia fent la seva feina i l’avantatge s’hagués pogut aixamplar si no fós per les pèrdues de pilota en contraatac i violacions comeses pels jugadors de l’UNO. Els MONTCADA s’acostaven, però just cap al final del partit, un dels seus jugadors que estaven anotant més, el nº11, es trencava el nas amb una topada involulntària amb Albert. Les opcions del MONTCADA es trencaven, però tot i així van seguir lluitant fins el derrer segon, però una gran defensa de l’UNO va evitar la sorpresa i els del Clot s’emportaven la victòria per 4 punts (51-55).