vs.

BASKETPOL 64
UNO AMICS 44

PARCIALS: (18-10)(22-14)(13-8)(11-12)
ANOTADORS: Borja(10), Albert(4), David(2), Txetxi(-), Raul(-), Isra(4), Marcos(12), Oswald(2), Ruben(8), Oswald Jr(-), Alex(2), Jaume(-).

MADRID S’EMPORTA EL DERBI

Pavelló Carranque, MALAGA. 30/05/2008.

En el seu debut als Campionats d’Espanya de Malaga, l’UNO-AMICS s’ha topat amb els gegants guardies urbans de la ciutat de Madrid.

En el primer quart els del Clot, tot i la seva inferioritat en jugadors interiors, han sortit molt il·lusionats, i ha aguantat prou be el juc duríssim dels BASKETPOL. Els catalans fins i tot s’han arribat a posar per davant en el marcador, pero la segona falta assenyalada a Ruben ha condicionat el desenvolupament del cuart que finalitzava 18-10 per als de la capital.

En el segon quart els BASKETPOL seguia basant el seu joc en el triple port de les seves torres. L’UNO intentava frenar-los com podia, i a mes l’arbitre no permetia el mes minim contacte; xiulant 2+1 permetia als de Madrid agafar mes avantatge. Els catalans responien amb un inspiradíssim Marcos (amb 12h de cotxe a les espatlles) fent bonissimes penetracions, pero aquest quart es tornava a perdre de 8 punts, i al descans s’arribava 16 punts avall (40-24).

A la Represa, els BASKETPOL es van dedicar a aguantar la diferència, ficant pilotes interiors al mes minim problema en atac. Els arbitres tampoc ajudaven xiulant faltes als catalans i permetent el joc dur dels madrilenys. Vist el panorama, l’UNO es va dedicar a fer rotacions perque jugués tothom. El tercer quart es perdia de 5, pero el derrer ens l’emportàvem per 1 punt. Al final derrota per 20 punts (64-44), però les esperances d’arribar a semifinals encara no estan perdudes.