vs.

UNO AMICS 57
PUB KARAJO 55

PARCIALS: (17-14)(11-20)(15-11)(14-10)
ANOTADORS: Isra(9), Txetxi(-), David(3), Albert(4), Raul(-), Oswald(-), Marcos(13), Oswald Jr(-), Alex(3), Ruben(14), Jaume(2), Borja(9).

SANT RUBEN ARISTÍN DECISIU

Pavelló Carranque, MALAGA. 30/05/2008.

En un gran partit, perfectament plantejat per Txetxi lesionat, els del principat s’emporten la victoria en el derbi dels Paisos Catalans.

En el primer quart els catalans han sortit molt fort, amb un quintet format pels jugadors del senior del Barna, ràpidament s’han agafat les rendes del partit. Marcos amb dos triples donava un màxim avantatge de 5 punts (17-9). Els balears mostraven dificultats en atac, pero aconseguien finalitzar el quart només 3 punts per sota (17-14), amb un parcial de 0-5 en els últims 20” (amb un triple sobre la botzina).

En el segon quart els PUB KARAJO s’han posat les piles, i mica en mica s’han anat acostant fins que en el 15′ aconseguien posar-se per davant. Per part de l’UNO, un inspirat Albert amb grans penetracions, mantenia l’atac català. Al final, el quart es perdia per 9 punts, i s’arribava al descans perdent de 6 (28-34) després d’unaètecnica xiulada a Oswald.

En el tercer quart l’UNO ha sortit mes inspirat, i en el 5′ es tornava a posar per davant (40-37), però els KARAJO no donaven el partit per perdut. A partir d’aquest moment el partit ha anat molt ajustat: els balears carregaven el seu joc interior, i els catalans donaven pilotes als seus jugadors franquicia Ruben i Borja. Malgrat jugar be, s’arribava al final del quart 2 punts avall (43-45).

El derrer quart, amb tot per decidir, ha estat molt ajustat, fins que en el 5′ una altra falta tècnica xiulada a Alex, provocava que els balears s’avancessin (47-50) fent perillar l’ansiada victòria. Però els catalans han sapigut mantenir el cap fred i han arribat amb opcions al final del partit. En el derrer atac, i a falta de 15”, i després d’un tir errat per Borja, apereixia el grandíssim Ruben amb un increible rebot ofensiu amb cistella que donava la victoria als del Clot. En el posterior atac dels PUB KARAJO, la gran defensa de l’UNO provocava que llencessin fora de temps.

Amb aquesta victoria, l’UNO manté les esperances de classificació per a les semifinals. Tot dependrà del resultat que s’obtingui en el tercer partit contra els MGB DISEÑO de Saragossa. GRANDÍSSIMA VICTORIA, 1×1… AMICS!!!!