vs.

MOBILGIRGI 77
UNO AMICS 90

PARCIALS: (22-33)(22-15)(25-24)(8-18)
ANOTADORS: Jordi(17), Albert(16), Aaron(15), Alberto(18), Cristian(4), Marcos(20).

V DE VENDETTA

Pavelló Bac de Roda, 24/2/2011.

Hi ha hagut revenja. L’UNO s’ha tret l’espina de la primera volta i per fi aconsegueix vencer al MOBILGIRGI per primer cop. I de quina manera… com un guió de Hollywood! Veniem d’una derrota, marcada en part per la baixa de Pedro, sempre un referent, però sobretot solvencia en el joc interior. I no només s’ha solventat aquesta dificultat amb escreix, sinó que ha sigut una “delictessen” de partit. Emoció. intensitat, bon joc, entrega, i tothom aportant coses positives a l’equip. Un partit de pel·lícula.

La sortida ha estat fulminant. La passivitat defensiva dels MOBILGIRGI en els primers minuts, ha propiciat un parcial de 0-8 a favor de l’UNO. La reacció local no es va fer esperar, i els MOBILGIRGI començaven a anotar. Però els del Clot ja estaven en el partit, i tothom estava exufat. Bones accions interiors d’Aarón i Cristian, tirs de Jordi, penetracions de Marcos, però qui estava on fire era Albert que portava de cul la defensa rival. L’avantatge de 6-8 punts es mantenia, i l’entrada d’Alberto va donar més consistencia a la defensa en zona. Tot i que en atac feien una bona anotació, la defensa de MOBILGIRGI seguia fent aigües i no aconseguien reduir l’avantatge. Per acabar-ho d’arrodonir, Albert anotava un triple en l’últim segon per donar un màxim avantatge de 11 punts (22-33).

En el segon quart el MOBILGIRGI ha apretat la linia defensiva i això s’ha notat en la fluidesa en atac de l’UNO. En atac també es mostraven més agressius i encertats. El seu tirador Carles nº12 començava a calentar canell (2 triples en el quart). Malgrat tot l’UNO no es deixava atrapar en el marcador. La bona circulació de pilota tobava les millors opcions, i les bones eleccions de tir de Jordi, Aarón i un grandíssim Alberto mantenien l’equip 4 punts per davant en el descans (44-48).

El tercer quart ha sigut una bogeria. Uns primers minuts igualats: MOBILGIRGI acostant-se a 2-3 punts, i l’UNO contestant amb triples de Marcos i Albert (46-48)(50-53)(54-56). Al minut 7′, l’UNO a tornat a agafar en bragas als MOBILGIRGI, ha forçat la màquina, i recuperant pilotes en defensa i ràpids contraatacs han aconseguit un parcial de 0-9 que els posava 11 punts a dalt (54-65). Semblava que MOBILGIRGI estava grogui però amb 3 triples seguits del nº12 es tornava a posar a 2 al 12′(63-65). En el temps mort l’UNO agafava aire i també serenitat. Es decidia passar a individual amb Aarón sobre el nº12, i s’aconseguia frenar el seu atac, tot i que van arribar a empatar en 2 ocasions (67-67)(69-69). Però un 2+1 de Marcos seguia manenint l’UNO 3 punts per davant a la recta final del partit (69-72).

El derrer quart ha sigut de fàbula. De sortida un parcial de 0-5 en 4′ (69-77). La defensa individual havia estat una bona elecció, i els parcials dels quarts ho demostren. MOBILGIRGI reaccionava i es tornava a acostar a 4 punts en el 6′ i el 8′ (73-77)(75-79). Però l’UNO ni s’immutava, res de nervis ni precipitacions, amb serenitat als 40 minuts. En el derrer minut, un triple de Marcos, amb un posterior crit de “Pa casa!”, donava l’estocada final (76-86) i ja no hi va haver reacció. En el derrer atac un triple d’Alberto posava la guinda final al pastís: màxim avantatge de 13 punts (77-90), average a favor i ens mantenim líders amb 7-2. Què més dir companys? Només que si que és veritat, que a vegades… “la vida puede ser maravillosa!”