vs.

UNO AMICS 68
GRUPO SALVAJE 41

PARCIALS: (15-14)(20-17)(18-7)(15-3)
ANOTADORS: Albert(9), Pichus(3), Aarón(6), Gordo(10), Marcos(19), Pau(9), Pedro(12), Xavi(0).

TERCER QUART DECISIU

Pavelló Bac de Roda, 24/02/2014.

Després de la última derrota en la darrera jornada, Pichus demanava un cop de puny sobre la taula. Doncs així ha sigut, i si bé no des del principi del partit, en què el marcador anava bastant igualat, ha sigut a meitat del tercer quart quan s’ha produït el cop.  I quin cop! Ha sigut de knock out, encadenant un parcial de 18-0 entre el final del tercer i principi del quart quart, deixat a GRUPO SALVAJE totalment ko.

En el primer quart la igualtat va ser total. Alternances en el marcador amb diferències màximes de 3 punts. GRUPO SALVAJE anotava relativament còmode amb bona circulació trencant la zona 3-2 de l’UNO, mentre que els del Clot també trobaven opcions tot i que amb més errors de llançaments fàcils que el seu rival (sobretot en els tirs lliures, 4 fallats per 1 dels SALVAJES). Amb una defensa individual molt tancada i moltes ajudes dels SALVAJES, costava que els jugadors interiors rebessin pilotes fàcilment, i el joc exterior va prendre la iniciativa anotadora (només 4 punts interiors d’Aarón i Pau), amb Marcos com a jugador més destacat. Al final del quart només es guanyava per 1 punt (15-14).

YouTube Preview Image

Triple de Pichus.

YouTube Preview Image

2+1 de Pau. Assistència Albert.

A l’inici del segon quart semblava que la cosa millorés. Amb més protagonisme interior amb 4 punts de Pedro, s’obria un escletxa de 6 punts (20-14). Però 2 triples dels SALVAJES tornaven a reduir la diferència, i malgrat el triple de Marcos i que Gordo començava a entrar en el partit tot i estar tocat, un tercer triple contrari va tornar a posar la igualtat en el marcador (29-29). Els SALVAJES s’estaven animar i venint amunt, i en molt bon moment va arribar el triple de Pau per refredar l’ambient (34-31), i amb 1 tir lliure de Gordo s’arribava 4 punts a dalt (podien haver sigut més de no tornar a errar 4 tirs lliures en el quart) al descans (35-31).

En el tercer quart els SALVAJES van sortir forts i de seguida es van posar a 1 punt (35-34), i 2 tirs lliures errats d’Aarón no auguraven bons presagis. Per sort les previsions no es van complir, tot el contrari! Un triple de Marcos tornava a posar distància, però no s’acabava de marxar en el marcador (41-36). La sortida d’Albert va ser el revulsiu, i amb 2 triples consecutius (47-38) va donar l’empenta definitiva per la imparable ratxa anotadora de l’UNO. Gràcies a la defensa 3-2 més agressiva es va anul·lar completament l’atac dels SALVAJES, controlant el rebot i amb recuperacions de pilota. El parcial al final del quart va ser de 9-0 i s’arribava al darrer quart amb 15 punts de renda (53-38).

YouTube Preview Image

Triple d’Albert. Assistència Marcos.

YouTube Preview Image

Segon triple d’Albert. Assistència Pichus.

YouTube Preview Image

Cictella d’Aarón. Assistència Marcos.

I per més inri, la sortida a l’últim quart va ser destructiva total, amb 3 triples seguits, un de Gordo i 2 de Pedro, trencant definitivament el partit i esborrant el més mínim indici d’esperança per remuntar dels SALVAJES. Tan és així, que només van anotar 3 punts en tot el quart, donant idea de lo fets pots que es van quedar. Els darrers minuts l’UNO es va dedicar a controlar el tempo i no complicar-se la vida, deixant el marcador final en 68-41.

YouTube Preview Image

Triple de Pedro. Assistència Pau.

YouTube Preview Image

Segon triple de Pedro. Assistència Gordo.

YouTube Preview Image

2+1 de Pau. Assistència Pedro.

“El 1×1 del UNO”

Albert(***): REVULSIU. La seva sortida al tercer quart ve ser determinant i els seus 2 triples seguits l’inici de l’escapada en el marcador. Molt bona defensa, en el rebot i recuperant pilotes.
Pichus(**): CONTROLADOR. Va assumir el paper de director de joc en absència d’Oscar amb pràcticament cap error.
Aarón(**): SACRIFICAT. Amb la defensa tancada i veient l’encert exterior, es va concentrar més en tasques defensives per l’absència de jugadors exteriors.
Gordo(**): TOCAT. Això el va condicionar en el seu joc, sobretot a l’inici del partit. A mesura que van anar passant els minuts es va anar deixat anar.
Marcos(***): RETORNAT. Després d’unes jornades amb molèsties, va tornar a realitzar un partit completíssim. El Millor.
Pau(**): SOFERT. Els 2 contra un en defensa li van dificultar la recepció de pilotes interiors i va rebre per tot arreu. Tot i així va treure més d’un 2+1 i va encistellar un triple.
Pedro(***): DESEQUILIBRANT. Creant espai pels companys amb bons bloquejos i fenomenal en defensa. Els seus 2 triples van ser demolidors.
Xavi(**):
TREBALLADOR. Gran partit del rookie, impecable en defensa. Llàstima que no va tenir el premi de la cistella, tot i intentar-ho.