vs.

GRUPO SALVAJE 43
UNO AMICS 29

PARCIALS: (10-9)(14-9)(10-3)(7-8)
ANOTADORS: Albert(1), Xavi(0), Javi(0), Pichus(7), Ion(7), Gordo(11), Pau(0), Pedro(3).

 

PITJOR IMPOSSIBLE

 

Pavelló Bac de Roda, 28/11/2014.

Falten adjectius per descriure el que es va viure en el partit contra GRUPO SALVAJE. Si a les primeres jornades era preocupant baixa anotació de l’equip, la d’quest partit no es pot considerar ni anotació. Amb només 29 punts no s’arriba enlloc. Per sort, la classificació per la 2a fase està pràcticament assegurada (pràcticament, esperem que no hi hagi sorpreses vist el darrer partit), però així no es pot jugar de cap de les maneres.

Ridícul espantós, i no hi ha justificació possible. Tot va sortir malament: no van entrar els tirs, moltes pèrdues de pilota, poc control de rebot, defensa massa permisiva, poca intensitat… Però el més greu és que l’UNO no va saber donar la cara en cap moment. No va reaccionar ni per ràbia, i això no es pot permetre. S’ha de sortir del camp amb la sensació d’haver fet tot el possible, i no va ser el cas.

Res més es pot comentar, els SALVAJES van saber aprofitar l’oportunitat i es van emportar la victòria perquè van posar moltes més ganes que l’UNO. Amb una bona direcció del seu base Jon (17 punts), van tenir les idees més clares i no van perdre la concentració en cap moment del partit. Tret dels primers minuts més igualats, després van anar sempre per davant en el marcador i això els va donar seguretat per tenir més efectivitat en el tir a la segona meitat. Van ser mereixedors de la victòria en tot moment.

 

“El 1×1 del UNO”

Albert(*): DESESPERANT. Poca efectivitat i mal joc. Temporada molt fluixa de moment.
Xavi(*): INFLUIT. En partits així ha de donar més, però es va veure arrosegat per la dinàmica de l’equip.
Javi(*): PERDUT. No va trobar el ritme ni per ell ni per l’equip.
Pichus(*): INSISTENT. Va intentar fer reaccionar a l’equip però les coses no sortien… ni a ell tampoc.
Ion(*): REVOLUCIONAT. Ofuscat a remuntar es va estrellar contra la defensa dels salvajes.
Gordo(*): RABIÓS. És el que més va intentar capgirar la situació, però també va fracassar.
Pau(*): AMB POR. Molt pendent de la seva espatlla.
Pedro(*): IRRECONEIXIBLE. Limitat per l’estat físic també, influeix en la seva efectivitat.