vs.

CB ROSER 78
UNO AMICS 35

PARCIALS: (18-1)(19-10)(17-8)(24-16)
ANOTADORS: Albert(0), Xavi(4), Javi(4), Pichus(0), Ion(18), Gordo(5), Pau(4).

 

FINS AQUÍ

Pavelló Bac de Roda, 13/05/2015.

S’acaba l’aventura cap al títol. El ROSER imposa la seva llei i finiquita els quarts de final en un partit. Els del Clot, totalment esborrats de la pista i molt desmoralitzats, es van desplomar des de l’inici del partit en encaixar un parcial inicial de 12-0. L’UNO, amb la mateixa poca efectivitat que porta arrossegant les darreres jornades va entrar en espiral negativa i es va bloquejar totalment, provocant que anotés 1 sol punt en tot el primer quart (18-1), fet totalment suïcida jugant amb un equip amb el potencial del ROSER. Els actuals sots-campions van posar el modo automàtic i van fer el seu joc habitual sense trobar cap oposició, trobant-se amb una renda inicial inesperada que van anar augmentant durant tot el partit. Segio demolidor amb 25 punts, els pivots Juan Carlos i Marius dominant completament el rebot, Roger dirigint perfectament l’equip i Joan Marc donant una lliçó magistral de basquet, la primera meitat de partit repartint joc als companys, gairebé semblava que no volgués llençar a cistella. A la segona part, va treure la metralleta per anotar 3 triples consecutius al final del tercer quart, una estocada final en tota regla. A l’UNO només Ion va ser el jugador que va estar més inspirat i el que va saber treure pit i canviar una mica la dinàmica, però la resta de l’equip no va saber acompanyar-lo.

Final trist de temporada. Se sabia que els quarts serien difícils, però no que serien tan decepcionant. Remuntada impossible? Mai es pot dir impossible, però només un miracle pot fer que l’UNO passi l’eliminatòria. L’equip està fos, desmoralitzat i mermat. Esperem que la lluita per la cinquena plaça aixequi una mica la moral de l’equip.

“El 1×1 del UNO”

Albert(*): OFUSCAT. Gairebé no va participar en cap acció positiva i no va saber reaccionar.
Xavi(**): PARTICIPATIU. Potser després de Ion, el jugador que es va arronsar menys. Va fer 2 grans entrades a cistella.
Javi(*): VOLUNTARIÓS. Va tenir bones opcions de llançament, però tampoc li van entrar. NOmés va anotar 1 triple.
Pichus(*): DESQUICIAT. Després de la gran temporada, aquest final és una llàstima. No li va entrar ni una.
Ion(***): SOLITARI. Va tenir moments que tampoc li entrava res, però el seu caràcter guanyador va fer que no es rendís (com sempre fa). Sort d’ell que sinó no anotem ni 20 punts…
Gordo(*): LIMITAT. Va venir arrossegant la lesió de la darrera jornada i va afectar al seu  rendiment.
Pau(*): DESENCERTAT. No va a tornar a tenir el dia de cara cistella, i això que en la segona part va rebre força pilotes interiors.