vs.

UNO AMICS 49
CICUTA MIX CLUB 73

PARCIALS: (9-19)(15-16)(9-21)(16-17)
ANOTADORS:  Xavi(3), Javi(0), Jaime(0), Albert(8), Borja(0), Ion(11), Gordo(16), Txetxi(0), Bonet(11).

 

DEBUT DESCAFEINAT

 

Pavelló Bac de Roda, 7/10/2015.

Inici no gaire lluit de l’UNO AMICS enfront uns CICUTA MIX CLUB molt més en forma que els del Clot. L’estiu ha passat factura, i la baixa forma de l’equip es va veure reflectida a la pista. Els veterans van portar el pes del partit, i els debutants, una mica cohibits, es van mostrar dubitatius. Reacció normal, amb l’excepció de Bonet, que no es va tallar gens a l’hora d’intentar els seus llunyans triples amb un percentatge d’encert força notable (i encara va dir que a mesura que s’anés posant en forma l’efectivitat aniria augmentant).

Després d’un inici igualat, amb un Gordo molt efectiu i un descarat Bonet, els CICUTA van començar a distanciar-se a la meitat del primer quart, i van finalitzar-lo amb 10 punts d’avantatge (9-19). La llàstima va ser errar 4 tirs lliures que ens haguessin anat bé per reduir diferències. En el segon quart es va sortir amb força, però al 6′ un parcial en contra de 0-12, va deixar mig KO a l’UNO amb 20 punts de desavantatge (13-33). Però es va reaccionar de la mà de Gordo i Albert, i amb un parcial de 11-2 s’aconseguia arribar al descans amb 11 punts de desavantatge (24-35).

En el tercer quart va arribar l’empanada, i un altre parcial en contra de 0-12 va trencar definitivament el partit. Aquest cop la reacció de l’UNO no va arribar, i els CICUTA no es van deixar sorprendre, amb una força defensa i ràpids contraatacs. Al contrari, van mantenir l’avantatge fins al final del tercer quart (33-56), i malgrat un tímida reacció encapçalada per Ion, en el darrer quart un altre parcial de 2-12 va fer disparar la diferència fins als 28 punts (40-68). Els CICUTA ja no van forçar més la màquina, cosa que va permetre, amb triples de Bonet i Xavi, reduir l’avantatge als 23 punts al final del partit (49-73).