vs.

UNO AMICS 58
GRUPO SALVAJE 53

PARCIALS: (22-21)(16-18)(13-8)(7-6)
ANOTADORS: Javi(5), Jaime(8), Albert(12), Pichus(8), Ion(13), Txetxi(0), Bonet(12).

 

VICTÒRIA AMB DEFENSA

 

Pavelló Bac de Roda, 23/10/2015.

Primera victòria de la temporada. L’UNO AMICS treu pit i amb un gran treball defensiu aconsegueix vèncer a uns dels rivals assequibles, els GRUPO SALVAJES, i fa pujar l’autoestima de l’equip, una mica tocada després de les contundents derrotes de les dues primeres jornades.

En el primer quart, va dominar la igualtat entre els 2 equips, amb alternances en el marcador. Els SALVAJES treien bones opcions penetrant i sota cistella, mentre que l’UNO mostrava una gran efectivitat des de la línia de 3 punts amb 4 encerts (Albert, Jaime, Ion i Bonet). Al final del quart finalitzava amb 1 punt d’avantatge (22-21).

En el segon quart va venir la pàjara, parcial de 0-13 en contra, en un inici de quart on l’UNO no trobava la fluïdesa en atac del primer quart, i molt menys l’efectivitat en el triple (22-34). Per sort, la cosa va canviar i l’UNO va trobar la serenor. Bonet encistellava bones penetracions, i 2 triples de Pichus i un altre de Jaime ens tornaven a posar per davant en el marcador (37-36). Malgrat tot, s’arribava al descans 1 punt per sota (38-39).

En el tercer quart l’UNO va sortir entonat. Un parcial de 9-2 donava un petit avantatge als del Clot (47-41), amb aportacions de tots els jugadors amb penetracions, tirs exteriors i bons rebots ofensius. Els SALVAJES van intentar remuntar, però l’UNO, amb una impecable 2-1-2 i un Albert treien petroli a la pintura, mantenia el seu avantatge fins al final del quart (51-47).

El darrer quart va tenir dues cares. La primera, els millors minuts de l’UNO, amb Bonet i Ion de protagonistes, donaven el màxim avantatge pels del Clot (58-49) gràcies a un parcial de 8-2. Després va venir l’empanada final. Amb el rellotge a favor, l’UNO no va saber administrar les possessions finals, perdent pilotes atac rere atac. Per sort, els SALVAJES no van saber aprofitar la avinentesa,  i no van aconseguir la la remuntada.