vs.

GRUPO SALVAJE 45
UNO AMICS 46

PARCIALS: (11-12)(13-8)(11-11)(10-16)
ANOTADORS: Xavi(0), Javi(1), Albert(3), Pichus(6), Ion(10), Gordo(12), Txetxi(6), Jaime(8).

 

EL GORDO LE PONE MORRO

 

Pavelló Bac de Roda, 29/01/2016.

L’UNO AMICS torna a retrobar-se amb la victòria després de 2 mesos. No va ser fàcil, tot i conèixer que el rival era assequible i que era un partit totalment guanyable, els SALVAJES van donar guerra, conscients de que ells també s’enfrontaven a un rival assequible. El final va ser ajustat, i la victòria podia haver estat per qualsevol dels dos equips, però per sort, la balança es va decantar per l’UNO.

En el primer quart els jugadors interiors de l’UNO van marcar la diferència, i en els primers minuts les cistelles interiors de Ion i Gordo, i un triple de Txetxi donaven avantatge als del Clot (4-9). Mica en mica els SALVAJES van anar reduint diferències i per més inri, Gordo s’obria el llavi en una jugada fortuïta. Per sort, va poder seguir, però al final del quart l’avantatge s’havia reduït a 1 sol punt (11-12). A l’inici del segon quart, un triple d’Albert semblava un bon auguri, però tot el contrari, un parcial de 7-0 capgirava el marcador (18-15), i la diferència es va mantenir fins al descans (24-20).

La sortida del tercer quart va ser fulminant: parcial de 0-10 a favor, amb triples de Gordo i Pichus, i un Jaime molt inspirat. Semblava que les coses anaven bé, però va arribar la pàjara amb un parcial en contra de 11-0 que deixava l’esforç inicial en no res (35-31). Les males decisions en atac i els errors en el rebot i balanç defensiu s’havien de corregir en el derrer quart si es volia guanyar. I així va ser. La defensa en va endurir, i en atac un triple de Txetxi i un altre de Ion empataven el partit (39-39). A partir d’aquí les diferències van ser mínimes. Els SALVAJES tornaven a avançar-se amb un triple (42-39), però Pichus i Gordo tornaven a empatar (42-42). En el darrer minut, un 2+1 dels SALVAJES posaven el partit coll avall (45-42). Però a Gordo se li va aparèixer la verge. Amb un triple a la jugada posterior empatava de nou el partit, i en la darrera jugada treia una falta a 2” per finalitzar el partit. Amb la seva picardia va anotar el primer, i va “errar” el segon, decantant el partit a favor de l’UNO. Victòria important de cara a la copa: ens enfronta al rival més feble i dóna ànims a l’equip de cara a aconseguir un títol.